All Parliament and Council legislation

Wikipedia

Rezultatele căutării

Translate

miercuri, 14 ianuarie 2015

2%: Angajatori ! Ce implicatii are 2% pentru angajatori ?

Ce implicatii are 2% pentru angajatori?

Prevederea 2% nu are implicatii directe pentru angajatori, astfel incat acesta prevedere nu reprezinta o povara birocratica pentru sectorul de afaceri. In acelasi timp insa ne dorim ca un numar cat mai mare de companii sa contribuie la promovare acestei prevederi prin informarea angajatilor lor, prin difuzarea de materiale informative in cadrul firmelor/institutiilor etc.Formular 230

De ce este prevederea 2% importanta pentru angajatori?

  • Prevederea 2% permite contribuabililor persoane fizice sa directioneze pana la 2% din impozitul lor pe venit catre o organizatie neguvernamentala (asociatie sau fundatie).
  • Prevederea 2% poate contribui la un climat fiscal mai transparent, la pastrarea fondurilor de la contribuabili pe plan local si la rezolvarea unor probleme sociale locale. Se contribuie astfel la un climat social si economic mai bun pe plan local, ceea ce are un efect pozitiv asupra angajatilor unei firme si deci asupra productivitatii lor.
  • O firma care isi incurajeaza angajatii sa directioneze 2% din impozitul lor este o firma responsabila social, demonstrand ca nu ii este indiferent ce se petrece in jurul sau.

Formular 230

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu